یادداشت های یک طلبه / فرهنگ استفاده از تلفن همراه
یادداشت های یک طلبه / فرهنگ استفاده از تلفن همراه
امروز برای تهیه گزارش و خبر به یکی از ارگان های وابسته به حوزه رفته بودم. در این نشست علمی بنا بود که موضوع نو آوری در قرآن و ضرورت های آن مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
نکته ای که در حاشیه این مراسم توجه مرا به خود جلب کرد، زنگ خوردن بی وقفه تلفن همراه دوستان روحانی و طلبه در این نشست علمی و جواب دادن ایشان بود.
یا در کلاس های درس بارها و بارها دوستانی را دیده ام که در حال بازی یا صحبت با تلفن همراه هستند .
یا در اتوبوس و وسایل نقلیه دیگر افرادی را دیده ام که صدای تلفن همراه خود را بلند کرده و در حال گوش دادن به موسیقی یا مداحی هستند.
تلفن همراه امروزه نقش زیادی در زندگی ما پیدا کرده است و می توان گفت که بدون آن قسمت زیادی از کار های روز مره ما مختل می شود.
اما استفاده صحیح و فرهنگ درست استفاده از آن نکته ای است که باید به آن توجه بیشتری بکنیم، امروزه همه گوشی های تلفن همراه دارای امکاناتی هستند که می توان صدای تلفن را برای محیط های مختلف تنظیم کرد و افراد می توانند با اندکی توجه و یادگیری از آن استفاده کنند.
به طور مثال در یک نشست علمی که برای برپایی آن زحمات فراوانی کشیده شده، در محیط های درمانی که نیاز به آرامش می باشد، در کلاس های درس، کتابخانه ها و همه جاهایی که نیاز به سکوت است بهتر است که تلفن همراه را بر روی گزینه حالت سکوت یا هشدار لرزشی تنظیم کرد یا از هدست یا هندز فری هایی که برای این امر درست شده است استفاده نمود تا مزاحمت و اختلالی صورت نگیرد و حقی از دیگران ضایع نشود.
و صد البته این نکته را افراد مذهبی و تحصیل کرده و مخصوصا روحانی که الگوی دینی و فرهنگی مردم هستند بیش از دیگران باید رعایت نمایند.